Hyundai Fiat

Politika privatnosti

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kontakt forme

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Koje osobne informacije HABH preuzima od Vas putem web stranice?

HABH može prikupljati ili zahtjevati da dostavite kontakt informacije (kao što su Vaše ime, e-mail, adresa, grad, itd), osobne informacije (zanimanje, kvalifikacije, itd) i jedinstvene indikatore (kao password). Tokom uobičajene posjete stranici također možemo prikupljati informacije o Vama, kao naprimjer Vašu Internet Protokol Adresu (IP), trajanje Vaše posjete, stranice koje ste posjetili, stranice koje su Vas uputile nama, ime Vašeg internet provajdera, i sl.

Šta HABH radi sa prikupljenim informacijama?

Mi koristimo Vaše podatke kako bi Vam slali informacije. Vaše kontakt informacije su također korištene kada je potrebno Vas kontaktirati. HABH bilježi ove osnovne informacije u svrhu statističkih potreba. Koristimo Vašu IP adresu kako bi dijagnosticirali eventualne probleme sa našim serverom i vodili web stranicu. Također treba napomenuti da koristimo Vaše kontakt informacije kako bi prilagodili našu web stranicu prema Vašim potrebama. Kako HABH štiti Vaše informacije?

Kako HABH štiti Vaše informacije?

Privatnost i čuvanje Vaših informacija nam je veoma bitno. Bilo kakve korisničke informacije koje bi mogli ponuditi potencijalnim oglašivačima ili partnerima su dostavljene u grupnoj formi i ne uključuju podatke na osobnoj osnovi. Pored našeg truda da štitimo Vaše informacije kroz različite sigurnosne procedure, i dalje ne možemo u potpunosti garantirati sigurnost Vaših podataka koje namšaljete. Sve informacije šaljete na Vaš sopstveni rizik.

Sa kim HABH dijeli Vaše informacije?

Niti jedna privatna informacija neće biti proslijeđena trećim osobama bez Vašeg prethodnog dopuštenja. HABH ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše osobne informacije. Osobne informacije o Vama koje su dostavljene u elektronskoj formi mogu biti podjeljene sa našim dilerima, marketinškim partnerima, afilacijama, i sl., kako bi Vama pružili bolje usluge.

Izmjene na Vaš zahtjev

HABH će na Vaš zahtjev ispraviti eventualne greške u Vašim osobnim informacijama.

Vaše kontakt informacije