Hyundai Fiat

Samo najbolje za vaš auto

Ovlašteni servisi

Ovlašteni servisi su tehnički opremljeni i kadrovski popunjeni, a servisni personal osposobljen i educiran za održavanje i popravak vozila.

Kompletna prodajno-servisna mreža osposobljena je za pružanje usluga održavanja vozila kako u garantnom tako i u postgarantnom periodu pri čemu se svi potrebni rezervni dijelovi nalaze na centralnom skladištu rezervnih dijelova.

Vaše vozilo predstavlja značajnu investiciju. Pravilno održavanje pomoći će produžiti životni vijek vozila i sačuvati njegovu vrijednost. Osim što ćete izbjeći skupe popravke, redovno održavanje će optimizirati rad vašeg Hyundaija, te obezbijediti vašu sigurnost.

Pouzdanost Vašeg Hyundai –ja je rezultat je predanog rada. Zato nam povjerite brigu o njegovom održavanju i vašoj sigurnosti. Pouzdajte se samo u rad iskusnih, školovanih stručnjaka koji brinu kako bi Vaš Hyundai uvijek ostao – Hyundai.

Korištenje originalnih rezervnih dijelova

Vrlo važna stavka u redovnom održavanju automobila su i ugrađeni rezervni dijelovi. Svjedočimo da se na tržištu nalazi veliki broj kopija rezervnih dijelova, koji su vrlo često lošeg kvaliteta, pa nije rijedak slučaj da prouzrokuju i teže kvarove na automobilima. Proizvođači kopija rezervnih dijelova vrlo uspješno vizuelno kopiraju originalne dijelove, dok u kvaliteti postoje jasne razlike. Jedan od segmenata koji se često falsifikuje jesu motorna ulja. U ovlaštenom Hyundai servisu koristi se isključivo SHELL motorno ulje, po preporuci proizvođača.

Prilikom servisiranja automobila u ovlaštenom HYUNDAI servisu kupujete provjerene originalne dijelove, za koje dobijate garanciju od 12 mjeseci ili 20.000 km (garancija važi samo ako su ugrađeni u ovlaštenom servisu). Ugradnjom orginalnih dijelova dobijate sigurnost u njihovu ispravnost i dugotrajnost prilikom korištenja.

Šta odabrati?

Na današnjem tržištu nudi se puno toga, ali postavlja se pitanje kako odabrati ono što je najbolje za vas. Jeftinija cijena je često vodilja ka odabiru, ali koliko se dugoročno profitira takvom odlukom? Cijena je gotovo uvijek tema u svim diskusijama kada se govori o ovlaštenim i privatnim servisima, dok sve druge bitne stvari nekako se stavljaju u drugi plan.

Jasno je da neko ko vozi automobil star 15-20 godina nema ekonomsku isplativost servisirati ga u ovlaštenom servisu, jer sama vrijednost automobila odavno je amortizovana. Ipak, oni koji voze automobile nove generacije svakako trebaju razmisliti kome daju automobil na servis i kakve dijelove ugrađuju. Nije rijedak slučaj da se vlasnici dugoročno kreditno zaduže za kupovinu automobila, pa svaki veći kvar, koji može biti prouzrokovan lošim servisom, bit će značajan udar na njihov kućni budžet.

Postoje i oni koji su imali loša iskustva sa ovlaštenim servisima, što nije nikakva tajna. Loša iskustva klijenata obično se vežu za pojedine servise, a neki od tih servisa odavno su na lošem glasu ili su već “stavili ključ u bravu” zbog gubljenja licenci te zbog loše politike prema klijentima. Za svaki servis u ovlaštenom servisu dobit ćete garanciju i kvalitet, a u slučaju ako niste zadovoljni postoji reklamacija. Takav odnos u neovlaštenim servisima teško ćete dobiti, a na kraju, izbor je Vaš!

Nagrađujemo Vašu vjernost

Kako bismo nagradili Vašu vjernost, pripremili smo poseban popust za automobile starosti:

  • 6 do 8 godina = 10% popusta za sve originalne dijelove i uslugu servisa
  • 9 i više godina = 15% popusta za sve originalne dijelove i uslugu servisa

Uslov za ostvarivanje ovog popusta je da je vozilo redovno održavano u našem servisu.

Ovaj popust se nemože kombinovati sa popustima u redovnim sezonskim akcijama.

Rezervirajte Vaše vozilo na servis danas

Rezervirajte odmah i iskoristite dodatnih 10% popusta na servis rezervacijom putem naše web stranice