O nama

Auto Start d.o.o. Mostar je firma koja je u potpunosti u privatnom vlasništvu. Nalazi se na adresi Vrapčići b.b., u neposrednoj blizini magistralnog puta M17, na sjevernom ulazu u Mostar. Firma počinje sa poslovanjem 1996. godine, da bi 2008. godine prešla u društvo sa ograničenom odgovornošću (d.o.o.). Od samih početaka primarna djelatnost firme je prodaja i servisiranje automobila.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, uspješnom poslovanju, te širenju poslovnih kapaciteta, 2009. godine Auto Start d.o.o. Mostar postaje ovlašteni prodavac i serviser Hyundai vozila, uz otvaranje novog prodajno-servisnog centra. Svoju djelatnost dodatno proširujemo 2012. godine, tako što otvaramo novi prodajni salon i postajemo ovlašteni zastupnici za vozila iz FCA Grupe (Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep).

U sklopu naše firme imamo dva vrhunski opremljena prodajna salona, coffee bar, parking prostor, prodavnicu rezervnih dijelova, te servisnu radionicu, a sve u skladu sa zadnjim svjetskim standardima. To potvrđujemo i posjedovanjem certifikata za upravljanje kvalitetom ISO 9001.

Pored ovlaštenih servisnih alata i dijagnostičkih programa za Hyundai i Fiat vozila, dugogodišnji smo ugovorni i licencirani partneri globalnog koncerna Bosch.

Takođe, na stanju imamo i značajan stock rezervnih dijelova, kako originalnih tako i zamjenskih, te uz visoko educirano osoblje nudimo brzu i kvalitetnu uslugu servisa za sve vrste vozila. U našoj ponudi nudimo i kompletan asortiman auto lakirerskog i limarskog materijala, te program guma za putnička i teretna vozila renomiranih svjetskih proizvođača.
Dugogodišnji smo partneri osiguravajućih kuća, nudeći sve vidove osiguranja, kako bismo našim klijentima obezbjedili kompletnu uslugu vezanu za predmet poslovanja.

Naše prodajno i servisno osoblje je konstantno u procesu obrazovanja, edukacije i praćenja trendova u autoindustriji u cilju optimalnog zadovoljavanja potreba naših klijenata.

Ponudu svojih usluga dodatno smo proširili dodavanjem sektora transporta robe, tako da trenutno raspolažemo voznim jedinicama, kako za domaći, tako i za međunarodni transport.  Naš vozni park je opremljen po zadnjim standardima, sa GPS prijemnicima koji omogućavaju real time praćenje tereta u svakom trenutku, koji uz pomoć dispečerske službe omogućavaju isporuku tereta u zadanom roku i u svakom kraju Europe.

hyundai
FIAT_logo_(2020).svg
alfa-romeo-logo-new
jeeplogo

Naše prednosti

Uzimajući u obzir svjetske trendove, te težnju za proizvodnjom ekološki prihvatljive energije, svoj doprinos smo dali izgradnjom i puštanjem u rad solarne elektrane, te  tako postali proizvođači električne energije. Time smo dodatno doprinijeli proširenju naših kapaciteta, a ujedno i zaštiti životne okoline.

Obzirom na širok dijapazon naših proizvoda i usluga, nastojimo biti pouzdan partner našim klijentima te nudeći kompletnu i kvalitetnu uslugu unaprijediti im život, poslovanje i okruženje.